0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Vandrarhem

Bokning av vandrarhemmet sker online, klicka här. Eller på tel.0651-49511

Vandrarhemmet i natursköna Harsa mitt i Hälsingland öppnar möjlighet för dig som vill känna på riktig urskog och vildmark. Vandrarhemmet har 28 bäddar och är öppet året runt. Harsa är kanske känt främst för längdåkare, Harsagården erbjuder längdåkning i världsklass. Här finns spår som passar alla, lätta, jobbiga, korta och långa spår. Ja, allt finns här och snötillgång kan vi garantera då det brukar finnas över en meter snö. Men ett besök övriga årstider är också att rekommendera då det finns mycket annat att se och göra. Vi tillåter ej husdjur i alla rum.

 

Kommunikationer
Busshpl vid väg 83 14 km. Jvgstn i Järvsö 18 km.Därefter Järvsötaxi med fast pris. För vägbeskrivning till Harsagården klicka på “Vägbeskrivning” i menyn

Servering
Helpension vintertid grupper hela året.Frukost, café och restaurang.

Service
Längdskiduthyrning,skidbutik,vallaservice. Fiskekort. Båt- och kanotuthyrning.

Se och göra
Bad, vandring Hälsingeleden,mycket bra bär- och svampmarker säsong juli,aug,sept, fiske vinter & sommar. 85 km skidspår fördelat från 1,5km till 20km, alpint Järvsöbacken 18 km,  JärvZoo djurparken med nordiska rovdjur 17 km. Den nya bergscykelparken i Järvsöbacken. Svedbovallen – fäbod i bruk med kor,getter,höns,försäljning av ost,smör,messmör 2 km har öppet mitten på juni till mitten av av aug.

Arrangemang
Harsabordet
Söndagar under sommaren serverar vi HARSABORDET (smörgåsbord). Lokal mat PÄRGRÖT & FLÄSK serveras med underhållning 7 torsdagkvällar, välkomna!
Special
Barnvänlig miljö
Fiske
Kulturmiljö
Kurs och konferens
Natur- och friluftsmiljö
Sport och motion

Adress: Harsagården 1
820 40 Järvsö
Telefon: 0651-495 11
Epost: info@harsa.se