0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Samma spår som igår men ni får hoppa på vid vattenverket! Elljusspåret ska preppas och spårpersonal vill inte ha skidåkare i banan. Det kommer så småningom att gå att åka från Harsagården upp till vägen via Lätta Milen men det behöver prepas lite mer innan det går idag. Ca 8 minus, lätt snöfall och mulet är det för tillfället.
Lite info om planerna för veckorna fram över i och med att snön kom och det ser ut att hålla i sig:
Vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda skidspår varje dag. Omklädningsrum samt duschar är öppet kontorstid mån-tors. Restaurang och Skidbutik är öppen fredag-söndag helgerna fram till första advent då vi håller öppet dagligen framöver. Vill man komma hit och bo så är det inga problem och då gäller självhushåll måndag-torsdag.