0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Då är det säsongsavslutning:)! Sista dagen vi preparerar spår för denna säsong! Inga problem att ta sig en sista tur för den som vill. Lätta Sju&Halva nästan bort till fäboden och vända – håll höger vid dubbelspår och ta Sjöslingan bakvägen hem. Lätta Milen upp till Gluggtorget och vänd – håll höger och ta av er skidorna och gå ner för Fredagsmyrsbacken när ni är på väg hem:)! Det går fort där!
Sista dagen som restaurangen dagligdags serverar lunchbuffé mellan kl 11.30-15! Från den 23/4 har vi öppet boende och konferenser alla dagar och restaurangen är öppen för beställningar och evenemang! För att se när restaurangen är öppen – kolla in Harsabloggen eller vår Facebook sida.
Vi tackar alla gäster för denna säsong och önskar på återseende skidsäsongen 19/20 om inte förr:)!