0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Om ni vill köpa säsongskort för 21/22 med spår och eventuell dusch och nyttja ert friskvårdsbidrag så går ni följande:

Swisha 620:- för spår och 970:- med dusch till 123 4858 973, Harsa Konferens & Fritid AB. När ni har gjort det så skickar ni ett mail till info@harsa.se med era uppgifter så fixar vi ett kvitto och scannar det till er. När ni sedan kommer för att åka för första gången så hämtar ni spårknapp samt originalkvitto i receptionen.

Då säger vi tack för denna säsong….

som har varit helt fantastisk! Många nya gäster och en massa stammisar har vi haft. Tack för att ni kom och besökte oss:)!Nu tar vi och ändrar fokus mot sommaren och dess aktiviteter men först ska vi ta det lite ledigt och njuta av det vackra vårvädret som råder just...

16/4 Påskafton

Säsongen lider mot sitt slut men än går det att åka skidor - dock med lite avbrott här och där:)! Se till att hålla blicken lite längre fram i spåret så ser ni och kan planera er åkning i tid. Åker man Lätta Sju&Halvan är det bäst att ta Solspåret på isen hem, när...

10/4 Alla klassiska spår är öppna igen:)

så vintern håller ett stadigt grepp om oss än så länge. Alla klassiska spår är öppna och vi har isen samt elljusspåret för skate.Nu återstår det inte många dagar kvar av denna säsong men det ser ut som att det kommer att finnas spår kvar över påsken!

8/4 En hel del nysnö & en massa vind:)

Det gör att vi inte kommer att spåra något på isen eller ut- och infarter över sjön. Dessa driver igen på en gång helt enkelt. Vi sladdar och lägger spårprofil i dom andra spåren (ej Blacksås & Tomta). Ca 5 minus har vi just nu här vid gården och det ser ut att...

26/3 En hel del vind men strålande sol:)

Plusgrader och vind är inte någon bra kombo men det är fortfarande åkbart nästan överallt. Vi har preparerat för skate på elljuspåret och då 1,5 km. Våra spår som har ut- och infart över isen har vi tagit bort eller så får man åka bakvägen på Sjöslingan hem. Inte för...

25/3 Nu är det vår i våra spår:)

men fortfarande fullt åkbart i vårt spårsystem. Det har blivit avbrott på några ställen i skatespåren på andra sidan vägen. Vi spårar inte längre för klassisk åkning på vårt elljusspår utan preppar endast för skate. Hela det klassiska spårsystemet är öppet. Idag,...

19/3 Våffelstugan Öppen 11:30-14:30

kanske för sista gången denna säsong........Stugan ligger efter Lätta Milen ca 6 km bort. Om man inte vill åka skidor går det bra att boka skotertransport och det gör ni i Receptionen. Pris för det är 120:-/vuxen och 100:-/barn.