0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Om ni vill köpa säsongskort för 21/22 med spår och eventuell dusch och nyttja ert friskvårdsbidrag så går ni följande:

Swisha 620:- för spår och 970:- med dusch till 123 4858 973, Harsa Konferens & Fritid AB. När ni har gjort det så skickar ni ett mail till info@harsa.se med era uppgifter så fixar vi ett kvitto och scannar det till er. När ni sedan kommer för att åka för första gången så hämtar ni spårknapp samt originalkvitto i receptionen.

10/4 Annandag Påsk…..

är sista dagen för denna vintersäsong som Restaurang och Café har öppet. Det kommer att gå att åka längdskidor några dagar till men det beror ju naturligtvis på väder och vind om det är genomförbart. Titta in på Facebook eller Skidspår.se så får ni aktuell uppdatering...

V 9 Våffelstuga & Hundspann

Tisdag & Lördag kommer Våffelstugan efter Lätta Milen, ca 6 km bort, att vara öppen kl 11.30-14.30. Om man inte vill åka skidor går det bra att boka skotertransport och det gör ni i Receptionen. Pris för det är 140:-/vuxen och 100:-/barn. Onsdag från kl 11 nere på...

V 8 Våffelstuga & Hundspann

Tisdag & Lördag kommer Våffelstugan efter Lätta Milen, ca 6 km bort, att vara öppen kl 11.30-14.30. Om man inte vill åka skidor går det bra att boka skotertransport och det gör ni i Receptionen. Pris för det är 140:-/vuxen och 100:-/barn. Onsdag från kl 11 nere på...