0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Om ni vill köpa säsongskort för 21/22 med spår och eventuell dusch och nyttja ert friskvårdsbidrag så går ni följande:

Swisha 620:- för spår och 970:- med dusch till 123 4858 973, Harsa Konferens & Fritid AB. När ni har gjort det så skickar ni ett mail till info@harsa.se med era uppgifter så fixar vi ett kvitto och scannar det till er. När ni sedan kommer för att åka för första gången så hämtar ni spårknapp samt originalkvitto i receptionen.

V 49 Öppettider…….

Reception, Fik & Omklädningsrum:Måndag - Onsdag 8-16 Lunchbuffé kl 11-14Torsdag - Lördag 8-19 Lunchbuffé Torsdag 11.30-14 Fredag-Söndag 11.30-15Söndag 8-17 Lunchbuffé kl 11.30-15

2/12 Dubbelspår i dom spår som är öppna….

Evertrundan, Lätta Sju&Halvan, Gluggvallsrundan med Myrslingan och Pissingen. Vägen blir endast preparerad för skate. Vill man åka ett kortare spår spår kan man köra Silversvängen bakvägen hem men då får man vara uppmärksam på att man har mötande skidåkare.Nu är...

29/11 Å det snöar fortfarande….

Lätta Sju&Halvan samt Evertrundan har vi kunnat spåra idag på morgonen. Det kommer att dröja innan spåren på Gluggberget är igång. Kanske under dagen men definitivt till helgen. För att se aktuellt spårstatus så kan man titta på hemsidan. Där finns det info om...

25:e & 26/11 Har vi öppet kl 9-17….

å idag är det PREMIÄR FÖR LÄNGDSPÅR I TERRÄNG!! 45 km klassiska spår kan vi nu erbjuda. Skidspår kostar pengar så för er som inte vill komma in och handla så finns det Swishstationer utomhus. OBS! Inne i receptionen så betalar man med kort eller kontanter.Jag ska...

25:e & 26:e November kl 9-17…..

kommer Reception, Fiket och omklädningsrum att vara öppet. Lunchbuffé serveras 11.30-14.Vi kommer att få ingång fler spår inför kommande helg men vilka det blir återstår att se. Vill man åka längdskidor under veckan så funkar det alldeles utmärkt ändå:)

18 & 19/11 Öppet 9-17…..

i Reception, Café och omklädningsrum. Bastun är igång 11-16. Vi serverar Lunchbuffé kl 11.30-14. Skiduthyrningen är inte öppen men om man vet vad man vill ha för valla så kan vi i receptionen hjälpa till. Vägen, 6 km klassisk åkning, är det spår som kommer att vara...

13/11 Har vi tur så blir…….

i alla fall Vägen spårad till helgen, kanske tidigare. Det är fortfarande för blött för att få till spår i terräng. Behövs mera minus för det. 18 & 19/11 håller Receptionen och Café håller öppet kl 9-16. Lunchbuffé är det mellan 11.30-14.  

1:a November å en massa snö faller…..

MEN vi kommer inte att preparerar för några längdspår förrän vi ser vad som kommer att komma ner från himlen kommande helg. Enligt prognosen ska vi börja få plusgrader och det ska regna en hel del från fredagskvällen. Så fort spårpersonalen börjar att preparera för...