0651-495 11 | Öppet för boende | info@harsa.se

Om ni vill köpa säsongskort för 21/22 med spår och eventuell dusch och nyttja ert friskvårdsbidrag så går ni följande:

Swisha 620:- för spår och 970:- med dusch till 123 4858 973, Harsa Konferens & Fritid AB. När ni har gjort det så skickar ni ett mail till info@harsa.se med era uppgifter så fixar vi ett kvitto och scannar det till er. När ni sedan kommer för att åka för första gången så hämtar ni spårknapp samt originalkvitto i receptionen.

28/1 Harsa Ski Maraton kl 10.30

 Vi stänger inte av några spår men lite ändringar i logistiken är det p g a tävlingen: Man håller sig i höger spår så att den som åker fortare har möjlighet att köra om. Det gäller alla dagar i veckan! Inga hundar eller fjällpulkor är tillåtna i dag. I morgon är det...

21 Januari

Finfina förhållanden att åka längdskidor i. Hela spårsystemet är öppet förutom Solspåret på isen.Denna helg har herrarna två omklädningsrum (sitt vanliga samt damernas gamla omklädningsrum).För er som har med er egen matsäck så får ni hålla till i konferenslokalen...

4/1 Värmestugan för daggäster är flyttad

till konferenslokalen som finns på nedre plan, mitt emot herrarnas omklädningsrum. Den är öppen 8-16 varje dag. Observera att man inte får gå inomhus med dubbskor och att vi inte tillåter hundar att följa med in i huvudbyggnaden. Vårt vandrarhemskök, som tidigare har...

3/1 Idag blir det en fin skiddag:)

Alla spår är öppna men ni kan finna på lite sten efter utförslöpan på Blacksås när ni har passerat utsikten. Det är svängen nere i backen. Vi kommer att stänga av spåren på Gluggberget idag efter kl 15 = Lätta Milen, Myrslingan samt Pissingen för spårpreparering....

Nyårsdagen 2023

Gott Nytt År önskar vi er alla gamla stammisar som nya gäster! Just idag, för 30 år sedan, kom vår älskade pappa A K A Mr Harsa hit till Harsa. Och här har han blivit kvar och som han älskart:)! Att åka längdskidor, göra spår och sitta på kontoret....det är hans...

Annandag Jul

Lätt snöfall och temperaturen ligger strax under nollan. Det är fortfarande mörkt ute så vad denna dag bjuder på får vi vänta med att se:). Hela spårsystemet är öppet. Det har börjat bli dubbelspår på några delar och vi har precis blivit tvungna att ta bort Solspåret...

Vi önskar er en God Jul:)

 å tar ledigt på självaste Julafton! Då är huvudbyggnaden = Skiduthyrning, Restaurang å Café stängt! Vi öppnar upp igen på Juldagen från kl 9. Vill man åka skidor på julafton är det bara att Swisha betalning för spåravgift. Swishnummer med färdiga QR-koder hittar ni...